Tūrinės raidės

Kad tūrinių raidžių iškaba atitiktų jūsų lūkesčius, suteiksime jums išsamią konsultaciją ir padėsime suderinti estetiką su realiomis techninėmis galimybėmis. Išorinė tūrinių raidžių reklama projektuojama ir gaminama taip, kad sprendimas ir medžiagos būtų atsparios įvairiam aplinkos poveikiui (kaitrai, lietui, vėjui, šalčiui ir pan.) bei būtų ilgalaikis sprendimas.

Šviesdėžės ar tūrinės raidės gali perteikti svarbią informaciją, faktus arba tapti vizualiomis nuorodomis. Šviečianti reklama jums padės nukreipti pirkėjų srautus prekybos centre ar gatvėje ir reklamuos jūsų prekės ženklą. Taip pat jos gali tapti dekoratyviais elementais, papildančiais interjerą ir suteikiančiais erdvei jaukumo bei gyvumo.

Šio tipo iškabos – vienas populiariausių pasirinkimų, nes galima ilgai eksploatuoti, jų kaina gana nedidelė, o efektyvumas garantuotas. Taip pat šis sprendimas pateikia nemažai įgyvendinimo galimybių: galima rinktis iš skirtingų iškabos gabaritų, raidžių storio, aukščio, šriftų. Skirtingos medžiagos ir dizaino galimybės garantuoja išskirtinį ir unikalų rezultatą, kuris atkreips praeivių dėmesį.